skip to Main Content

Over Kartonplus

Kartonplus is ontstaan uit een bundeling van krachten. Méér dan 25 jaar ervaring in het drukken van verpakkingsmateriaal met de expertise en betrouwbaarheid van Labelplus. Het machinepark van Kartonplus is professioneel. Onze machines stellen ons in staat om vele kartonnen verpakkingen te bedrukken en korte levertijden te garanderen.

Geïndividualiseerd digitaal drukwerk van A tot Z

Kartonplus is een voortrekker op het gebied van digitaal drukken op vouwkarton, met hoogwaardige kleurendruk. Door ons geavanceerde machinepark kunnen wij gepersonaliseerd en specialistischer drukken dan flexodruk en offset, omdat er geen clichés worden gebruikt. Wij beschikken over machines waarmee wij nóg meer toegevoegde waarde voor u als klant kunnen leveren. In het hele traject zijn we van niemand afhankelijk en staat u altijd centraal.

Kartonplus levert kwaliteit, realiseert korte levertijden en is flexibel. Samen met u zoekt Kartonplus naar de meest efficiënte en aantrekkelijke vorm van verpakking in vouwkarton.

Nieuws van Kartonplus

Samenwerking Labelplus

Samenwerking Labelplus

Kartonplus is ontstaan uit een bundeling van krachten. Méér dan 25 jaar ervaring in het drukken van verpakkingsmateriaal met de expertise en betrouwbaarheid van Labelplus. Wij zijn gevestigd boven Labelplus aan de Marssteden 148b.

Verbouwing Kartonplus

Wij hebben ons pand gereed gemaakt voor het produceren van uw kartonnen verpakkingen. Hier naast een kleine impressie van de werkzaamheden.

Xeikon

Xeikon

Door onze Xeikon zijn wij een voortrekker op het gebied van snel digitaal drukken op vouwkarton. Bij digitaal drukken kunnen wijzigingen in het ontwerp van de verpakking zeer snel en gemakkelijk worden gerealiseerd. Wij kunnen uw verpakking personaliseren en bieden de mogelijkheid om kleine en middelgrote oplages te splitsen:

  • Elke verpakking is uniek
  • Seizoensgebonden
  • Gericht op doelgroepen
  • Gericht op evenementen
  • Gericht op regionaal
  • Extra taalversies
  • Unieke bar- of QR codes

Als klant kunt u inspelen op de trends in de markt. Tegelijkertijd heeft u een duurzame verpakking met een aantrekkelijk design.

Back To Top