skip to Main Content

Wij zijn Kartonplus

Een jong en energiek bedrijf uit Enschede opgericht door twee Overijsselse broers: Bas- en Tom Lempsink. Sinds 2021 proberen wij de markt te veroveren met een frisse en nieuwe kijk op verpakkingen van vouwkarton. Geen lange levertijden en gigantische aantallen, maar snelle levertijden, aantallen op maat en persoonlijk contact!

Eigen productie in Enschede

De verpakkingen van vouwkarton produceren wij helemaal zelf. Van het bedrukken op onze digitale Xeikon tot aan het stansen en vouwen op onze machines, wij hebben alles in eigen huis! Omdat wij digitaal drukken zijn wij in staat om persoonlijke en unieke producten voor onze klanten te maken.

Kartonplus levert kwaliteit, realiseert korte levertijden en is flexibel. Samen met u zoekt Kartonplus naar de meest efficiënte en aantrekkelijke vorm van verpakking in vouwkarton.

Nieuws van Kartonplus

Het proces van Kartonplus

De plotter van Kartonplus

Samenwerking Labelplus

Samenwerking Labelplus

Kartonplus is ontstaan uit een bundeling van krachten. Méér dan 25 jaar ervaring in het drukken van verpakkingsmateriaal met de expertise en betrouwbaarheid van Labelplus. Wij zijn gevestigd boven Labelplus aan de Marssteden 148b.

Verbouwing Kartonplus

Wij hebben ons pand gereed gemaakt voor het produceren van uw kartonnen verpakkingen. Hier naast een kleine impressie van de werkzaamheden.

Xeikon

Xeikon

Door onze Xeikon zijn wij een voortrekker op het gebied van snel digitaal drukken op vouwkarton. Bij digitaal drukken kunnen wijzigingen in het ontwerp van de verpakking zeer snel en gemakkelijk worden gerealiseerd. Wij kunnen uw verpakking personaliseren en bieden de mogelijkheid om kleine en middelgrote oplages te splitsen:

  • Elke verpakking is uniek
  • Seizoensgebonden
  • Gericht op doelgroepen
  • Gericht op evenementen
  • Gericht op regionaal
  • Extra taalversies
  • Unieke bar- of QR codes

Als klant kunt u inspelen op de trends in de markt. Tegelijkertijd heeft u een duurzame verpakking met een aantrekkelijk design.

Back To Top