Skip to content

Doosjes op maat laten maken

Wil je graag doosjes op maat laten maken? Dan ben je bij Kartonplus op het juiste adres! We helpen je graag met de beste doosjes op maat, zodat je altijd een passende verpakking voor je product hebt. We drukken duurzaam en volledig digitaal, bovendien kunnen we op korte termijn voor je leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Ruime keuze aan materialen en formaten

Het voordeel van doosjes op maat laten maken is dat je veel keuze hebt in materialen en formaten. Denk qua materiaal bijvoorbeeld aan een witte kartonsoort (GC1) of juist bruin, zoals Twinkraft of Korsnas. De keuze qua gewicht varieert tussen de 250 en 350 gram vouwkarton. Bovendien zijn alle materialen die we aanbieden FSC gecertificeerd en daarmee een duurzame keuze.

Doosjes op maat laten maken

Doosjes op maat?

Dus doosjes op maat laten maken? Dat kan! Wij hebben diverse doosjes waarbij je zelf de gewenste, hoogte, breedte en diepte bepaalt. Naast de verschillende formaten kan je kiezen tussen verschillende sluitingen. Denk aan:

Als het maar om vouwkarton gaat. Vouwkarton wordt ook wel massiefkarton genoemd. Het voordeel van dit materiaal is dat het een flexibel en stevige materiaalsoort is wat uitermate geschikt is voor productverpakkingen. Wilt u graag een venster in uw doosje? Dat is voor ons ook geen probleem en kunnen we realiseren in het stansmes.

De voordelen van doosjes op maat laten maken

  • Presenteer je product op een unieke manier. Op maat gemaakte doosjes bieden je de mogelijkheid om je merk op een unieke manier op de markt te brengen. Je kunt je logo, kleuren en lettertypes uit je huisstijl perfect inzetten, waardoor je verpakkingen altijd herkenbaar zijn.
  • Een maatwerk doosje past altijd! Wie zit er nog te wachten op een (te) grote doos, waar alleen maar lucht in zit? Eén van de grootste voordelen van op maat gemaakte doosjes is dat ze altijd naadloos passen. Hierdoor verminder je bovendien de kans op schade tijdens het transport.
  • Een duurzame oplossing. Ben je begaan met duurzaamheid en behoud van het milieu? Bij op maat gemaakte doosjes heb je zelf de keuze qua materiaal, waardoor je kunt kiezen voor de meest milieuvriendelijke oplossing!
Eigenaren Kartonplus

Waarom Kartonplus?

Kartonplus is een jong en energiek familiebedrijf uit Enschede. We printen onze producten volledig digitaal en zijn dus sterk in oplagen vanaf 1.000 tot 100.00 stuks. Helemaal als het om diverse bedrukkingen en verschillende aantallen per bedrukking gaat! Daarbij produceren we erg duurzaam, omdat we vanaf de rol draaien én drukken met een dispersielak op waterbasis. Dit laatste voor een stuk minder CO2 uitstoot. Ten slotte heb je altijd de mogelijkheid tot snel en persoonlijk contact, waarbij we altijd proberen tot de beste oplossing te komen. Dus wil jij doosjes op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrukte doosjes op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden voor doosjes op maat laten maken zijn enorm. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, we helpen je graag verder!

Back To Top