Skip to content

Doosjes op maat

Op zoek naar doosjes op maat? Wilt u de perfecte doosjes voor uw product(en)? Kies dan voor fullcolour bedrukte doosjes op maat. Wij bieden dit aan op vouwkarton, ook wel massiefkarton genoemd. Wanneer u kiest voor deze materiaalsoort, gaat u producten verpakken in bijzonder stevig en flexibel materiaal. Vouwkarton heeft hierbij nog een groot aantal gunstige eigenschappen. Dit karton wordt op een zeer duurzame manier vervaardigd en is 100% recyclebaar. Wij bedrukken onze kleine doosjes op maat al vanaf 500 stuks. Ook voor middelgrote en grote oplages kan u bij ons terecht!

Waarom doosjes op maat?

U zoekt een verpakking wat perfect aansluit op uw product(en). Als klant kan u geheel vrijblijvend uw eigen afmetingen van de doosjes bepalen. U geeft de breedte, hoogte en diepte door en wij doen de rest! Zodoende bent u verzekerd van de perfecte maten van uw doosjes en sluiten deze nauwkeurig aan op uw producten. Door op maat te verpakken zorgt u ervoor dat de doosjes aansluiten op de logistieke keten en reduceert u materiaalgebruik.

Proefmodel?

Om het voor u als klant nog concreter te maken kunnen wij een proefmodel maken. U kan het product naar ons opsturen en wij maken een doosje die perfect aansluit op het product om het voor u nog gemakkelijker te maken. Wat zijn de mogelijkheden? De mogelijkheden voor de doosjes op maat zijn groot. Zo kan u als klant kiezen voor diverse afmetingen, soorten karton, hoe het gedrukt wordt en hoe de doosjes eruit zien op het gebied van openen en sluiten. Vanuit Kartonplus werken wij met diverse soorten karton. U kan kiezen tussen:

  • GC1 – variërend in 220, 260 en 300 grams;
  • GC2 – variërend in 220, 260 en 300 grams;
  • Paperwise, ook wel karton van landbouwafval genoemd

Staat uw materiaalsoort er niet bij of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Alle kleine doosjes worden voorzien van een dispersielak. Deze lak zorgt voor bescherming van de bedrukking. De doosjes kunnen wij fullcolour bedrukken. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts één of twee kleuren op het doosje te laten drukken. Tot slot kiest u zelf voor de opening en sluiting van de doosjes. Hierbij kan u kiezen voor diverse varianten zoals een klep-klep doos, een Zweedse bodem met klep of een autolock doosje. Staat uw gewenste variant er niet bij of heeft u behoefte aan tips en aanbevelingen? Wij denken graag met u mee!

Back To Top