Skip to content

Uw verpakkingen laten bedrukken bij Kartonplus

Voor ieder product de juiste verpakking

Bij Kartonplus hebben wij voor veel producten de juiste verpakking. Denk hierbij aan verpakkingen voor cosmetica, beauty, food, fashion, voedingssupplementen en medische verpakkingen. Er wordt vaak met GC1 karton gewerkt vanwege de stevigheid en de uitstraling van dit karton. Paperwise (bruin, ongebleekt karton van landbouwafval) wordt ook veel gebruikt om de kraftlook te realiseren op diverse verpakkingen. Kartonplus is hierbij voorzien van alle certificaten zodat wij betrouwbare en veilige verpakkingen voor u kunnen realiseren.

De perfecte duurzame verpakking

Wij kiezen voor het beste karton. Iedere categorie en markt heeft hierbij zijn eigen uitdagingen. Vanuit onze expertise begeleiden wij u graag naar de perfecte verpakking voor uw producten. Goed om te weten is dat karton natuurlijk verpakkingsmateriaal is en dat het wordt beschouwd als een milieuvriendelijke verpakking. Het is afbreekbaar en composteerbaar. Als Kartonplus doen we hier graag nog een schep bovenop. Wij werken namelijk met voedselveilige toners waardoor we iedere maand CO2 en water besparen tijdens onze productie.

Welke verpakkingen bedrukken wij?

De meest voorkomende verpakkingen die wij bedrukken zijn:

  • Vouwdozen;
  • Sleeves;
  • Sprinterdozen;
  • Blisterkaarten.

Al deze verpakkingen bieden wij u in kleine en grote oplagen aan. Alle verpakkingen hebben wij in diverse soorten en maten beschikbaar of u kan ervoor kiezen om een verpakking op maat te laten realiseren. Staat uw verpakking hier niet tussen? En bent u benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Via telefoon of mail kunnen wij u zeker verder helpen!

Proefmodel?

Als u twijfelt over de maten kan u ook altijd het product naar ons opsturen zodat wij een passende sleeve, blisterkaart of vouwdoos op maat kunnen ontwerpen. Daarbij geven wij u als klant de mogelijkheid om een aantal proefmodellen voor een marktconforme prijs op te vragen en bent u verzekerd van de juiste passing. Nadat u de proefmodellen heeft goedgekeurd kunnen wij snel schakelen en heeft u binnen 10 werkdagen uw bedrukte verpakkingen in huis.

Verpakkingen bedrukken? Dan moet u bij ons zijn!

Back To Top