Skip to content

Zweedse bodem

De vouwdoos met een Zweedse bodem is een variant die wij vaak zien terugkomen. Deze doos is voorzien van vier flappen die in elkaar haken. Een vouwdoos met deze bodem is een verpakking die u gemakkelijk zelf in elkaar vouwt. De doos sluit de bovenkant af met een klepsluiting. Dit kleine doosje leent zich ideaal voor kleinere producten die toch nog wel zwaar zijn. Met bijna dezelfde stevigheid is dit een voordeliger alternatief dan de doosjes met een autolock bodem. 

Zweedse bodem en haar varianten

Deze vouwdoos biedt een veelzijdige bodem die uit verschillende varianten bestaan:

  • Standaard bodem
    Dit is een verpakking die je snel en gemakkelijk in elkaar vouwt. Een voordeliger alternatief dan de autolock!
  • Verlengde bodem
    Hierbij verlengen wij de flappen waardoor de doos nog geschikter is voor het verpakken van zwaardere producten.

Toepassingen en materiaal

De doosjes worden geproduceerd van vouwkarton. Hierbij produceren wij vanaf rol. Ons karton varieert van 180 tot en met 320 grams karton. Wij werken hierbij vooral met GC1 karton. Dit karton is vooral bedoeld voor kwalitatief hoogstaande verpakkingen door zijn mooie oppervlaktekwaliteit en zijn uitstekende mechanische eigenschappen. Naast dit karton hebben wij ook andere mogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden. 

Wij bedrukken de doosjes altijd in wens van de klant. Veelal is dit fullcolour bedrukt met een lak. Deze lak beschermt het product en creëert een mooie afwerking.  Bij de start van een nieuw doosje kunnen wij voor een nette prijs proefmodellen realiseren. Hierdoor kunt u kijken of de maten passend zijn voor uw producten. Daarbovenop kunt u overtuigd raken van ons materiaal en de kwaliteit van de bedrukking!

Bij Kartonplus krijgt u een vast aanspreekpunt, snel en duidelijk overzicht van onze mogelijkheden en daarbovenop een marktconforme prijs.

Geïnteresseerd in een doosje met Zweedse bodem? Neem vandaag nog contact op. 

vouwdoos zweedse bodem
Back To Top