Skip to content

Autolock doosjes van Kartonplus

Uw autolock doosjes kopen bij Kartonplus! 

Bij Kartonplus vervaardigen wij vouwkarton tot vouwdoosjes. Voor verschillende opties en formaten bieden wij u een uitkomst.
Voor snelheid en gemak kiest u hierbij voor een vouwdoosje met autolock bodem. Het zijn doosjes waar de bodem automatisch wordt uitgevouwen en vergrendeld. Deze constructie zorgt voor een stevige bodem en is hierdoor geschikt voor zwaardere producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijn- whisky- of bierflessen. Het gemak van deze doosjes is groot en ze zijn gemakkelijk plat te bewaren. De vouwdoosjes worden hierbij fullcolour bedrukt. Bovendien kunt u als klant kiezen voor een glans- of matte dispersielak. Deze lak beschermt uw product en zorgt voor een fraaie afwerking. Voor zowel kleine als grote oplages zijn wij uw partner!

Autolock doosjes

De vorm van een autolock doos is altijd vierkant of rechthoekig. Qua breedte, hoogte en diepte zijn er hierbij veel mogelijkheden. Door het unieke ontwerp van deze vouwdoos kunt u deze doos met autolock bodem vanuit plano vorm in één keer gemakkelijk opzetten. Het doosje is aan de bovenzijde voorzien van een klepsluiting. De autolock verpakking is de meest gemakkelijke vouwdoos voor het opzetten. 

Wilt u dus in kortere tijd doosjes snel en makkelijk op kunnen zetten? Of zwaardere producten verpakken? Dan is de autolock bodem met klepsluiting de meest geschikte oplossing. Wij werken vooral met hoogwaardig vouwkarton (GC1). Hierdoor zorgen wij ervoor dat de vouwdozen een luxe uitstraling krijgen. Naast dit materiaal beschikken wij ook over andere kartonsoorten. Wij hebben voor vele vragen een passende oplossing. Vraag naar onze mogelijkheden.

Vouwdoosjes kopen en bestellen

Bij de start van een nieuw of bestaand vouwdoosje wilt u graag weten hoe de doosjes eruit gaan zien. Wij bieden u de mogelijkheid om bij start een compleet en bedrukt proefmodel te realiseren. Hierdoor bent u verzekerd dat de maten van de vouwdoosjes kloppen. Bovendien kunt u overtuigd raken van ons materiaal en drukkwaliteit. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Back To Top