Skip to content

Doosjes bedrukken

Wilt u doosjes laten bedrukken voor uw producten? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij produceren in onze drukkerij uw doosjes. Wij hebben alle machines in eigen beheer en kunnen voor u als klant snel schakelen en vele soorten doosjes drukken. Bij Kartonplus werken wij met moderne drukpersen die een fullcolour spectrum op de verpakking drukken. Om de doosjes te bedrukken maken wij gebruik van vouwkarton omdat dit bijzonder flexibel en stevig materiaal is. Het is 100% recyclebaar en een bewuste keuze voor het milieu. Wij werken hierbij met diverse materiaalsoorten namelijk een GC1, GC2 en een Kraft karton. U kan uw doosjes al laten bedrukken vanaf een oplage van 500 tot en met 200.000 doosjes.

Bij Kartonplus houden we ervan om u als klant zoveel mogelijk keuze te geven. Zo bieden wij:

  • Autolock doosjes;
  • Klepdoosjes;
  • Doosjes met een Zweedse bodem;
  • Doosjes met een uitgesneden venster;
  • Hangdoosjes;
  • Brievenbusdoosjes op A5 & A6 formaat;

Naast al deze doosjes kan u er ook voor kiezen om een doosjes op maat te laten realiseren.

Uw doosjes laten bedrukken bij Kartonplus

Uw doosjes kunnen op diverse manieren worden gedrukt. U heeft als klant de keus om te kiezen voor een fullcolour bedrukking, een driekleuren, tweekleuren en één kleuren bedrukking. Door een persoonlijke bedrukking toe te passen op de doosjes wordt de beleving en merkwaarde sterk vergroot. Nadat de doosjes zijn gedrukt worden ze voorzien van een lak op waterbasis. Deze dispersielak zorgt ervoor dat uw persoonlijke bedrukking wordt beschermd.

Proefmodel?

Mocht u twijfelen over de maten kan ook altijd het product opsturen. Vervolgens realiseren wij een doosje die perfect aansluit bij uw doosjes. U kan als klant diverse proefmodellen geplotterd ontvangen voor een marktconforme prijs zodat u verzekerd bent van de juist afmeting van uw doosjes.

 

Kortom: uw doosjes laat u bedrukken bij Kartonplus!

Back To Top