Skip to content

Bekerhouders bedrukken

Bekerhouders laten bedrukken is een uitstekende manier om een gepersonaliseerd tintje te geven aan een alledaags gebruiksvoorwerp. Bekerhouders, ook wel bekend als bekerdragers, draagtrays of houders voor plastic glazen of blikjes, worden gebruikt om een aantal producten in één keer mee te nemen. Daarnaast hebben ze de functie om de drankjes op een goede tempratuur te houden. De bekerhouders zijn dus een praktisch accessoire met verschillende voordelen. Door uw bedrijfsnaam, slogan en logo op de bekerhouders te laten bedrukken, creëert u een effectief promotiemiddel. De bekerhouders worden vaak in het openbaar gebruikt. Denk aan evenementen of op een kantoor, waardoor uw merknaam wordt gezien door een breder en groter publiek.

Bekerhouders gepersonaliseerd bedrukken

De bekerhouders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het materiaal wat wij hierbij gebruiken is vouwkarton. Dit materiaal heeft als voordeel dat het de stevigheid biedt die u graag wilt, en dat het een zeer duurzame keuze is. Het materiaal is namelijk 100% recyclebaar en is FSC gecertificeerd. Daarbij heeft u de keuze tussen verschillende materiaalsoorten en grammage’ s.

De bedrukking wordt uitgevoerd via digitale druk. Dit biedt u de mogelijkheid om diverse bedrukkingen aan te leveren en zelf gepersonaliseerd te drukken. Vanaf 500 stuks kunnen wij u voorzien van deze houders. Als klant heeft u hierbij de volledige vrijheid om de houders fullcolour te ontwerpen. De houders worden fullcolour (4/0) enkelzijdig bedrukt. Daarbij werken wij met een dispersielak voor bescherming. Wilt u extra glans toevoegen aan uw bekerhouder? Kies dan voor een UV lak voor nóg meer glans!

Bekerhouders op maat

De bekerhouders kunnen wij op maat voor u realiseren. Denk hierbij aan een houder voor vier, zes of acht bekers. Mocht u gebruik willen maken van de standaard formaten: vraag ons zeker naar de mogelijkheden. De levertijden van onze producten zijn vaak vijf tot tien werkdagen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag een offerte aan of bel ons op!

Back To Top