Skip to content

Bierverpakking? Val op met een eigen kartonnen bierverpakking!

Maak uw bierpakket helemaal af met een eigen bedrukte kartonnen bierverpakking. Deze kunt u perfect gebruik om uw bierpakket een exclusieve en luxe tint mee te geven. Met de bierverpakkingen laat u uw ogen vallen op het het bier. De ideale cadeauverpakking dus! Voeg hierbij nog identieke bieretiketten aan toe en zorgt voor een bierbeleving die niet snel vergeten wordt. Door onze samenwerking met Labelplus kunnen wij identieke bedrukkingen realiseren op het doosje als op het etiket.

U kunt de verpakkingen bestellen vanaf 500 stuks. Dus probeer het eerst met een klein aantal. Daarbij is het mogelijk om vooraf een proefmodel te realiseren. Zodoende bent u verzekerd van de juistheid qua kwaliteit en bedrukking. Bevalt het goed? Bestel dan meer! Ook voor grotere oplagen kunnen wij diverse mogelijkheden aanbieden!

Een bierverpakking van vouwkarton zorgt ervoor dat jouw bier op de juiste manier gepresenteerd wordt

Jubileum, uw eigen gebrouwde biertjes in een verpakking, of een bierpakket combineren met een fles waar bijvoorbeeld olijfolie in zit. Voor iedere situatie dan ook, met een uniek bierpakket zit u altijd goed. Wij bedrukken uw bierdoos op maat. Bent u benieuwd naar de standaardformaten? Vraag altijd naar de mogelijkheden!

Naast een bierverpakking kunnen wij ook een blikverpakking op maat realiseren. Een blikbier verpakking is geschikt voor 2,3,4 tot 10 bierblikken.

 

Bierverpakking nodig? Vraag snel uw offerte aan!

Onze flexibiliteit als partner

Wij zijn uw partner als het om bierverpakkingen gaat. Wat kunnen wij u bieden?

  • Binnen 10 werkdagen geleverd;
  • Fullcolour bedrukt in uw eigen stijl;
  • Slechts een minimale bestelhoeveelheid van 500;
  • Verpakkingen op maat in uw wensen, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar;
  • Plano aangeleverd waardoor het ruimtebesparend is tijdens het inpakken.

 

Naast bierverpakkingen bieden wij u ook..

Naast bierverpakkingen kunnen wij ook diverse vouwdozen, sleeves en blisterkaarten aanbieden. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons.

Hoe moet ik mijn bierverpakking aanleveren?

Back To Top