Skip to content

Blisterverpakkingen

Blisterverpakkingen zijn verpakkingen die veel worden gebruikt in de medische, farmaceutische, en detailhandelsindustrie om producten beter te beschermen. Deze verpakkingen kunnen individuele blisters veilig (vast)houden en beschermen. De items c.q. producten kunnen van alles zijn. Denk hierbij aan capsules en pillen tot kleine consumptiegoederen. Kleine consumptiegoederen zoals batterijen, elektronica of snoepgoed. Deze verpakkingen zijn een populaire verpakkingsoplossing die de zichtbaarheid van uw producten vergroten.

Blisterverpakkingen hebben verschillende voordelen:

  • Ten eerste: bescherming. Het beschermt de blisters of andere producten tegen fysieke schade en/of vervuiling tijdens transport en uiteindelijke opslag;
  • Ten tweede: zichtbaarheid. Het geeft zichtbaar aan welke artikelen/producten in het doosje zitten en biedt extra of nog meer informatie over het product;
  • Tot slot: ruimte efficiëntie. De verpakkingen worden door ons zo ontworpen dat ze perfect in de producten passen waardoor ruimte tijdens verzending en in de winkel wordt geoptimaliseerd.

Blisterverpakkingen op maat

Wij kunnen uw verpakkingen op maat maken voor uw blisters of andere aanverwante producten. Daarbij kunt u ook een eurohanger of eurosleuf toevoegen aan het ontwerp. Deze hanger wordt gebruikt om de verpakking op te kunnen hangen in winkeliersrekken. De verpakkingen kunnen wij fullcolour bedrukken. Daarbij heeft u de optie om de verpakking te laten beschermen met een dispersielak. Omdat wij digitaal en vanaf rol drukken heeft u de mogelijkheid om verschillende designs aan te leveren. Daarbij werken wij niet met wisselkosten. Dit heeft als voordeel dat u dus kan combineren in aantallen en bedrukkingen. U besteld exact wat u nodig bent en heeft binnen 10 werkdagen uw producten in huis! Nog sneller? Wij kunnen altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Bent u benieuwd naar standaard of andere formaten? Neem gerust contact met ons op. Heeft u andere vragen over de verpakkingen? Schroom niet om een mail te sturen naar onze offerte pagina en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

blisterverpakking
Back To Top