Skip to content

Display doosjes

Display doosjes zijn er in veel verschillende vormen en formaten. Denk hierbij aan winkeldisplays, toonbankdisplays of een schap display. Het zijn kleine verpakkingen die ontworpen zijn om producten in winkel te presenteren. De displays hebben meestal transparante of open delen waardoor de klanten de producten kunnen zien. Ze worden vaak gebruikt voor kleinere artikelen zoals cosmetica, speelgoed, sieraden of andere kleine koopwaar. Producten die er profijt bij hebben om op een opvallende manier te worden gepresenteerd. Een display zorgt dus voor de nodige aandacht waar het product dan ook wordt neergezet.

Welke voordelen hebben de display doosjes nog meer?

  • Ten eerste: de aantrekkingskracht van de producten worden vergroot -geïnteresseerden gaan sneller over tot koop van het product – het valt op;
  • Ten tweede: belangrijke informatie over het product kan extra worden toegevoegd op de de display doosjes;
  • Ten derde: de doosjes zijn uitermate geschikt als extra omverpakking waardoor het uw producten kan beschermen en de kans op retouren vermindert.

Display doosjes op maat laten maken

Wij kunnen de doosjes ook op maat ontwerpen voor u. Heeft u diverse producten en wilt u die in een display doosje hebben? Geen probleem! Wij maken uw doosje op maat. Daarbij kunnen wij de doosjes leveren in kleine en grote aantallen. Geproduceerd van wit, bruin of kraft karton. Bovendien kan het doosje fullcolour worden bedrukt. Door de combinatie tussen een passend formaat en een fullcolour bedrukking: worden de display doosjes echt een blikvanger. Nog andere wensen? Geen probleem! Door onze ervaring komen wij altijd tot een passende oplossing waarvoor u tevreden bent.

Omdat wij werken met vouwkarton kiest u voor een kwaliteit die duurzaam is en de stevigheid biedt die nodig is voor displaydozen. Daarbovenop worden de doosjes digitaal bedrukt, hierdoor behouden de doosjes zeer lang hun kleurkwaliteit. Vanuit Kartonplus werken wij met eigen machines om onze verpakkingen te ontwerpen en uiteindelijk te produceren. Hierdoor zijn we in staat om korte levertijden te garanderen. Levertijden zijn vaak vijf tot tien werkdagen. Nog vragen en/of benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op!

 

Display doosjes
Back To Top