Skip to content

Doosjes laten bedrukken

Door doosjes te laten bedrukken krijgt de inhoud een flinke boost qua uitstraling. De doosjes zorgen voor herkenbaarheid én kunnen op afstand een potentiële koper of ontvanger al informeren over de inhoud. Bij Kartonplus zijn we gespecialiseerd in doosjes laten bedrukken, we kunnen altijd een passende oplossing bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Herkenbaarheid en kwaliteit

Er zijn veel voordelen van bedrukte doosjes. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Merkherkenning: een bedrukte doos die voorzien is van een logo of beeldmerk zorgt voor herkenbaarheid, waar je product ook in het schap ligt. Bovendien zorgt het voor een professionele indruk op potentiële klanten.
  • Marketing: bedrukte doosjes kun je zien als kleine vormen van reclame, omdat ze de merkboodschap verder verspreiden. Ze vergroten je merkimago, zelfs als de doosjes alleen maar worden gezien.
  • Maatwerk: een doosje dat niet past of veel te groot is? Dat kan tegenwoordig echt niet meer. Om verspilling tegen te gaan is het verstandig om een doosje op maat te laten ontwikkelen, gebaseerd op de inhoud. Hoe ideaal is het dat de bedrukking aan de buitenkant hier precies op aansluit?
  • Klantenbinding: creatieve verpakking zorgen ervoor dat je klanten je producten overal kunnen herkennen. Dit draagt bij aan een positieve klantervaring en kan de kans aanzienlijk vergroten dat ze nogmaals bij je kopen.
  • Merkbescherming: hebben je producten of verpakkingen een unieke uitstraling door het drukwerk? Dan is het bijna onmogelijk om deze goed te imiteren, waardoor jouw merk(imago) optimaal beschermd blijft.

Welke bedrukking kan ik kiezen?

Wanneer je gaat kiezen voor doosjes laten bedrukken zijn er een paar keuzes die gemaakt moeten worden. Allereerst is er de keuze in materiaal. Denk hierbij aan een witte kartonsoort (GC1) of bruine kartonsoorten (Twinkraft en Korsnas). Daarnaast is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende grammage’s waardoor de stevigheid en sterkte van het karton altijd aansluit op de vorm van het doosje.

De doosjes fullcolour laten bedrukken bij Kartonplus!

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We sturen binnen één werkdag een prijsopgave per e-mail, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn!

Fullcolour bedrukte doosjes

Een belangrijke mogelijkheid bij het bedrukken is natuurlijk het kleurgebruik. Bij Kartonplus worden alle doosjes voorzien van een dispersielak, deze zorgt voor bescherming van de daadwerkelijke bedrukking. Naast deze dispersielak beschikken wij ook over een all over UV lak. Deze lak zorgt voor extra glans en extra bescherming.

Daarbij kunnen we de doosjes fullcolour bedrukken, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om de kleuren zelf te bepalen. Onze drukmachine kan elke kleur realiseren op basis van de vier basiskleuren.

Een proefmodel laten bedrukken

Natuurlijk is het bij Kartonplus mogelijk een proefmodel te ontvangen om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Maatwerk is vaker de standaard dan regel, waardoor je met een proefmodel altijd zeker weet dat de afmetingen kloppen. Ben je benieuwd naar de kosten en/of aanleverspecificaties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website.

Waarom Kartonplus?

Kartonplus is een jong en energiek familiebedrijf uit Enschede. We printen onze producten volledig digitaal en zijn dus sterk in oplagen vanaf 1.000 tot 100.000 stuks. Helemaal als het om diverse bedrukkingen en verschillende aantallen per bedrukking gaat! Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo draaien en drukken we vanaf de rol met een dispersielak op waterbasis. Dit laatste voor een stuk minder CO2-uitstoot. Ten slotte is er altijd de mogelijkheid tot snel en persoonlijk contact, waarbij we altijd proberen tot de beste oplossing te komen. Dus wil jij doosjes laten bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Back To Top