Skip to content

Kartonnen vouwdoosjes op maat

Uw leverancier in kartonnen vouwdoosjes op maat!

Als Kartonplus kunnen wij u veel diverse soorten en maten vouwdozen aanbieden. Naast de traditionele autolock doos is de meest makkelijke en voordeligste doos een klepdoos. De klepdoos kan hierbij in verschillende onderkanten worden gerealiseerd. Denk hierbij aan een Zweedse bodem of een klep bodem. Ons productieproces is zo ingericht dat wij voor veel verschillende vraagstukken op het gebied van doosjes een oplossing kunnen bieden!

Kartonnen vouwdoosjes en de mogelijkheden

Bij Kartonplus denken wij graag met onze klanten mee over de mogelijkheden die vouwkarton biedt. Een verpakking is tegenwoordig zoveel meer dan slechts een bescherming. Het verkoopt uw producten! Laat daarom uw verpakking fullcolour bedrukken met een fraaie dispersielak. Hierdoor realiseert u een gelikte verpakking. U heeft hierbij de keuze tot een matte of glans dispersielak. De lak beschermt en geeft een fraaie uitstraling.

Waarom Kartonplus?

Als Kartonplus zijn we specialist in het bedrukken van vouwkarton tot verpakkingen. Als digitale speler kunnen wij diverse bedrukkingen toepassen op een doosjes zonder dat dit leidt tot extra kosten. Daarbij heeft digitaal drukken als voordeel dat u gemakkelijk het artwork c.q. de bedrukking kan veranderen. U behoudt actualiteit en heeft precies het aantal wat u nodig bent. Als familiebedrijf realiseren wij korte levertijden, een vast aanspreekpunt en concrete afspraken. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op!

Voor al uw luxe kartonnen vouwdoosjes op maat zijn wij dé uitkomst!

Back To Top