Skip to content

Klepdoosjes kopen bij Kartonplus

Wij zijn uw drukkerij als het om kartonnen klepdoosjes van vouwkarton gaat!

U heeft een product en zoekt hierbij een doosje om op te vallen. Dan bent u bij Kartonplus op het juiste adres! Wij werken met vouwkarton wat zich ideaal leent voor de relatief kleinere verpakkingen. Vouwkarton wordt ook wel massiefkarton genoemd. Dit materiaal is zeer geschikt voor het verpakken van lichtgewicht en middelzware producten. Denk hierbij aan kleine flesjes van 50, 100 en 250 ML. Ook voor blisters, potjes en andere kleine producten is de klepsluiting aan beide kanten de meest geschikte oplossing.

Klepdoosjes en zijn voordelen

Dé meest traditionele verpakkingsvorm is de klepsluiting met bodem en deksel. Deze kartonnen doosjes zijn voorzien van een klepsluiting aan de boven en onderzijde. Hierbij is de onderzijde van het doosje voorzien van ‘voetjes’ voor meer stevigheid en stabiliteit.

De kartonnen doosjes worden geheel op maat gemaakt zodat zij perfect passen bij uw product. De luxe doosjes worden fullcolour bedrukt met een dispersielak naar wens. U kunt als klant kiezen voor een matte of glans dispersielak. Deze lak beschermt uw product en geeft een extra uitstraling aan de verpakking. Wij bedrukken alle doosjes naar wens en u kiest zelf de kleuren, afmetingen, het materiaal en de bedrukkingen. Met een bedrukte verpakking op maat geeft uw merk een professionelere uitstraling.

Waarom klepdoosjes kopen bij Kartonplus?

Wij zijn specialist in het verwerken en bedrukken van vouwkarton tot duurzame verpakkingen. Omdat wij digitaal drukken kunt u als klant verschillende bedrukkingen toepassen op het doosje, zonder dat dit leidt tot extra kosten. Ook heeft het digitaal drukken als voordeel dat u in de toekomst het artwork kan aanpassen op actualiteit van uw verpakking zonder dat u extra kosten betaalt voor dergelijke platen. U bestelt wat u nodig heeft en heeft ten alle tijde actuele verpakkingen.

Als u kiest voor Kartonplus, kiest u voor kwaliteit, korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Daarnaast leveren wij uw producten snel, zelfs binnen vijf tot tien werkdagen na offerte.

Kortom: wij zijn uw leverancier in kartonnen klepdoosjes!

Back To Top