Skip to content

Kopkaarten

Op zoek naar een kartonnen informatie drager voor jouw product of bedrijf? Laat dan kopkaarten bedrukken. Wij drukken kopkaarten al vanaf 500 stuks. De kopkaarten zijn stevige vouwkartonnen kaarten. Ze worden ook wel hangtabs, hangups, blisterkaarten of headerkaarten genoemd. Het zijn kaarten die aan de bovenkant van een productverpakking worden bevestigd. Ze zijn geschikt om producten te voorzien van meer informatie. Bovendien kunnen ze perfect worden ingezet voor het afsluiten van productzakken. De kaarten kunnen worden voorzien van een eurohanger/eurosleuf waardoor ze opgehangen kunnen worden. De kaarten zijn makkelijk in gebruik te nemen en zijn bovendien een betaalbare optie.

Kopkaarten bedrukken

Kopkaarten worden vaak gebruikt in winkels om de aandacht op een product te vestigen. Daarbij geven ze ook informatie over de kenmerken en voordelen van het product. Het is een bedrukt stuk vouwkarton. De kaarten worden vaak gebruikt in diverse sectoren, zoals: voedingsmiddelen, gezondheid, dranken en consumentenelektronica. Als klant kunt u kiezen tussen verschillende materiaalsoorten voor de kaarten. Denk hierbij aan:

  • 250 grams sulfaatkarton;
  • 260 grams GC1;
  • 300 grams GC1;
  • 350 grams sulfaatkarton.

Bovenstaande kartonsoorten beschikken allemaal over een witte binnen- en buitenkant. Daarnaast kunt u ook kiezen voor PaperWise (karton van landbouwafval), Korsnas (wit-bruin karton), of een Kraftpak (bruin-bruin karton). We bedrukken hierbij altijd de buitenkant volledig naar wens, oftewel: fullcolour. De binnenkant is hierbij wit. Daarnaast hebben wij mogelijkheden om de kaarten dubbelzijdig te bedrukken. Bovendien realiseren wij altijd een lak op de kaarten waardoor het de producten beschermt. Vervolgens worden de kaarten gerild en gestanst.

Kopkaarten met of zonder eurohanger

U kunt ervoor kiezen om de kopkaarten te voorzien van een eurohanger. Tijdens het realiseren van het stansmes kan er gezamenlijk worden bepaald of er een eurohanger wordt toegepast in de kopkaart. Het formaat kunnen wij op formaat realiseren. De levertijden van de kopkaarten zijn tussen de vijf tot tien werkdagen.

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Of bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag eens een offerte aan!

Kopkaarten van Kartonplus
Back To Top