Skip to content

Schapkaarten

Schapkaarten worden ook wel schapindelingen of schapstroken genoemd. Het zijn schematische plattegronden van een schap in een winkel. Deze schapkaarten geven aan waar ieder product in het schap moet worden geplaatst. Ook geeft het aan hoeveel ruimte elk product in beslag mag nemen. De kaarten zijn belangrijk voor zowel winkeliers als consument. Immers vinden de consumenten de producten hierdoor sneller en gemakkelijker. De winkelier helpt het bij het optimaliseren van de winkelindeling. Tot slot geeft het een stimulans aan de verkoop!

Schapkaarten laten bedrukken

Vanuit Kartonplus kunnen wij zowel bedrukte als onbedrukte schapkaarten aanbieden. De schapkaarten worden hierbij fullcolour bedrukt. Bij fullcolour bedrukking worden de kleuren opgebouwd uit vier basiskleuren, namelijk: cyaan, magenta, geel en zwart. Door deze kleuren te combineren, kan een breed scala aan kleuren worden gecreëerd. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor een bedrukking in één, twee of drie kleuren. Wij drukken de schapkaarten digitaal. Digitaal drukken is een moderne druktechniek waarbij de digitale bestanden (in PDF) direct worden gedrukt op het vouwkarton. De dikte van het karton mag u zelf bepalen. Vouwkarton is hierbij een veelgebruikt materiaal omdat het licht is van gewicht, maar tóch stevig en duurzaam. Daarbij is het karton 100% recyclebaar en FSC gecertificeerd. Het inzetten van vouwkarton is hierbij dus een duurzame en verantwoorde keuze.

Welke materiaalsoorten kunnen wij gebruiken voor de kaarten?

  • Sulfaatkarton met een grammage van 250 gram;
  • GC1 met een grammage van 260 gram;
  • GC1 met een grammage van 300 gram;
  • Sulfaatkarton met een grammage van 350 gram.

Tijdens het drukken brengen wij altijd een lak aan. Deze lak zorgt voor een bescherming van de kaarten. Omdat wij digitaal drukken kunt u diverse designs aanleveren en combineren in aantallen. U besteld wat u nodig bent en kan ik de toekomst altijd weer het artwork aanpassen.

Wat is de maximale lengte en breedte wat wij kunnen realiseren?

De schapkaarten kunnen wij maken tot een maximale breedte van 50CM. Daarbij kunnen wij een lengte realiseren van 150CM. Alles daartussen kunnen wij voor u als klant realiseren. Onze levertijden zijn tussen de vijf tot tien werkdagen en de minimale bestelhoeveelheid is 500 stuks.

Wilt u dus uw schapkaarten snel en voordelig bestellen? Vraag een offerte aan en wij kom zo spoedig mogelijk terug op uw vraag!

Back To Top