Skip to content

Suikerbonen doosjes

De suikerbonen doosjes worden ook wel doopsuikerdoosjes genoemd. Het zijn doosjes die worden ingezet bij een geboorte, of bijvoorbeeld bij een leuke activiteit. Deze doosjes kunnen fullcolour worden bedrukt.

Je eigen doosjes bedrukken – ook in kleine oplage


Zoekt u een cadeauverpakking of een doosje voor uw bedrijf? Of voor andere marketingdoeleinden? Bij kartonplus bestelt u eenvoudig, voordelig en snel een doosje of andere verpakking samen. Naast de welbekende vouwkartonnen doosjes kunt u bij ons ook terecht voor verpakkingen zoals een sleeve, een gondeldoosje of zelfs een wijndoos.

Omdat wij beschikken over verschillende en eigen stansmessen kunnen wij standaardformaten inzetten en doosjes in kleine oplagen scherp aanbieden!

Minimaal aantal?
Wij kunnen uw doosjes al aanbieden vanaf 500 stuks! 

Suikerbonen doosjes bij Kartonplus kopen

Suikerbonen doosjes van Kartonplus

De doosjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Omdat wij fullcolour drukken kunnen wij diverse kleuren voor u realiseren op de doosjes. De doosjes worden hierbij altijd voorzien van een dispersielak. Deze lak zorgt voor een uitstekende bescherming van het product. Zodoende bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

 

Drukkerij in suikerbonen doosjes en veel meer

Naast de suikerbonen doosjes kunnen wij u veel meer aanbieden. Wij zijn een specialist op het gebied van vouwkarton. Hierbij werken wij vooral met een aantal materiaalsoorten die goed bij onze manier van werken passen. Vanuit Kartonplus vinden wij het belangrijk dat u voor een nette prijskwaliteit verhouding uw product kan verkopen.

Levertijd?

Omdat wij alle eigen machines in eigen beheer hebben, met daarbij een behoorlijke voorraad kunnen wij snel leveren. Denk hierbij aan levertijden van vijf tot tien werkdagen. Omdat wij vooral digitaal drukken kunt u hierbij zeer gemakkelijk en snel uw artwork aanpassen bij een volgende bestelling. Het voordeel hiervan is dat u niet extra of nogmaals betaald voor het aanpassen van uw bedrukking!

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Back To Top