Skip to content

Tafelstaanders 

Tafelstaanders zijn ideaal om op een toonbank, bar of statafel te plaatsen. Deze staanders worden ook wel prisma staanders genoemd. U bepaalt zelf welke reclame uiting op de tafelstaanders komen te staan. Met dit originele promotiemiddel in verschillende formaten en vormen staat uw boodschap duidelijk op een toonbank, bar of statafel. Het valt op en het stimuleert de verkoop.

Dus heeft uw restaurant, bedrijf of klant regelmatig nieuwtjes en wilt u dit kenbaar maken op een opvallende staander? Kies dan voor een bedrukte tafelstaander! Binnen 10 werkdagen kunnen wij uw tafelstaanders produceren en afleveren. De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 500 stuks.

Onze mogelijkheden voor de staanders

Bij ons kunt u kiezen tussen diverse materiaalsoorten die ingezet kunnen worden voor deze tafelstaanders. Denk hierbij aan:

  • 350 grams sulfaatkarton;
  • 300 grams GC1 karton;
  • 283 grams Korsnas (wit-bruin) karton; hierbij wordt op de witte kant gedrukt;
  • 260 grams GC1 karton;
  • 250 grams sulfaatkarton.

Ons karton is 100% recyclebaar en FSC gecertificeerd. Het FSC logo mag toegepast worden op het doosje. Kortom: u kiest voor een duurzaam product.

Daarbij is de buitenkant dus volledig te bedrukken in uw eigen ontwerp. Omdat wij digitaal drukken kunt u meerdere designs aanleveren. Denk hierbij aan twee, drie of vier verschillende bedrukkingen. Bovendien kunt u combineren in aantallen. Hierdoor houdt u actuele verpakkingen. Tot slot kunt u bij een nieuwe order eventueel weer nieuwe bedrukkingen aanleveren. Wij kunnen de tafelstaanders zowel geplakt als opgeplakt aanleveren. Dit is afhankelijk van formaat en vorm. 

Tafelstaanders in uw eigen bedrukking en formaat

In feite zijn de tafelstaanders een stevig drieluik. Zo blijft het geheel rechtstaan op de tafel. Het formaat is volledig aanpasbaar volgens uw wensen, er zijn tal van mogelijkheden. Met dit promotiemiddel staat uw boodschap duidelijk op de toonbank, bar of statafel.  Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op!

 

Tafelstaanders bedrukt
Back To Top