Skip to content

Kartonnen sleeves bedrukken bij Kartonplus

Kartonnen sleeves bedrukken op een duurzame manier

De kartonnen sleeves worden ook wel wikkels genoemd. Het zijn hulzen die om producten of doosjes worden geschoven. De sleeves bedrukken wij op vouwkarton. Dit zorgt ervoor dat de wikkels sterk zijn voor het product. De meest bekende toepassingen voor sleeves zijn kant-en-klaar maaltijden. Daarnaast worden sleeves ook gebruikt voor vele andere toepassingen zoals om een doosje voor uw mobiel of als een mooie wikkel om een bonbondoosje. De sleeves zijn dus geschikt voor food- en non food producten.

Mogelijkheden voor het drukken van de sleeves

De kartonnen sleeves kunt u fullcolour laten bedrukken. U als klant mag de gehele opmaak zelf realiseren en bedenken. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf en de specificaties van het product toepassen op de sleeves. De sleeves geven het product een fraai uitstraling, aandachtswaarde en vooral herkenbaarheid en bescherming. Bovendien is het bedrukken van sleeves een juiste vorm van reclame en een perfecte manier om de zichtbaarheid van uw producten te vergroten. Als Kartonplus werken wij met voedselveilige toners waardoor onze sleeves voor alle markten kunnen worden ingezet.

Kartonnen sleeves bedrukken en afmetingen zelf bepalen

Als klant kunt u de afmetingen van de sleeves zelf bepalen. Kortom: u kunt uw eigen sleeves laten maken. De sleeves krijgen op de hoeken een ril en worden daarna, indien gewenst, vastgeplakt. Voor dit product werken wij vaak met vouwkarton variërend van 200 tot 260 grams. Sleeves worden geheel naar wens en fullcolour bedrukt. Indien u liever kiest voor een of twee kleuren is dit natuurlijk ook mogelijk. Voor de veredeling van de sleeves maken wij gebruik van een dispersielak op waterbasis. Dit is een compleet dekkende laag. Het wordt gebruikt om de voedselveilige toners waarmee de sleeves worden bedrukt af te sluiten. Deze lak is een duurzame keuze. Deze lak zorgt er daarnaast voor dat de sleeves er goed uitzien. U kunt kiezen voor een glanzende of matte variant dispersielak.

Proefmodel sleeves

Bij de start van nieuwe of bestaande sleeves wilt u graag zien hoe het uiteindelijke product wordt. Wij bieden u als klant de mogelijkheid om proefmodellen van de sleeves te laten bedrukken. U kunt als klant uw gewenste sleeves in eigen ontwerp ontvangen. Hierdoor bent u verzekerd dat de maten kloppen. Bovendien kunt u overtuigd raken van onze drukkwaliteit en het materiaal!

Sleeve bedrukken

Vrijblijvend een prijs opvragen

Benieuwd naar de kosten of mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een prijs aan via onderstaande formulier.

Back To Top