Skip to content

Vouwdozen op maat

Bent u op zoek naar vouwdozen voor uw product(en). Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Wij leveren vouwdozen op maat die aan al uw wensen voldoen. Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste maten doorgeven en het ontwerp aan te leveren. De rest doen wij!

Waarom kiezen voor een vouwdoos op maat?

Met een vouwdoos op maat zit uw product(en) perfect in het doosje. U kunt zelf bepalen hoeveel ruimte u vrij wilt laten om het product heen. Zo zit het nooit te strak in het vouwdoosje of zit het product nooit te los in de verpakking, maar sluit het goed aan op uw product. Het grote voordeel van vouwdozen op maat? De doosjes sluiten aan op de logistieke keten en u reduceert materiaalgebruik.

De vouwdozen worden hierbij fullcolour bedrukt. Hierbij kunt u zelf de maten, het soort karton, de kleuren en de bedrukking aangeven. Hierdoor krijgt u altijd de perfecte vouwdoos op maat die u perfect vindt voor uw product(en). Bent u daarnaast ook nog op zoek naar etiketten voor uw vouwdozen? Dan verwijzen wij u graag door naar Labelplus. Combinatiebestellingen tussen labels en vouwdozen op maat behoren dus ook tot de mogelijkheden!

Wilt u een proefmodel om te kijken of de vouwdozen aansluiten? Neem vooral contact op.

Materiaalkeuze voor de perfecte vouwdozen op maat

Uw vouwkarton op maat leveren wij geheel naar uw eigen wensen. Zo is het ook mogelijk om het soort materiaal van de vouwdozen te kiezen. U hebt bij Kartonplus de keuze uit:

  • GC1. Dit materiaal is karton van uitstekende kwaliteit en te verkrijgen in verschillende diktes. Bedoeld voor kwalitatief hoogstaande verpakkingen door zijn mooie oppervlaktekwaliteit en zijn uitstekende mechanische eigenschappen.
  • PaperWise. Dit materiaal is karton dat gemaakt is van landbouwafval. Het grote voordeel van PaperWise? Het mag in de groene container worden gegooid!
  • Korsnas. Korsnas is witbruin karton, waarbij de binnenkant bruin is en de buitenkant wit. Op de witte buitenkant bedrukken wij uw ontwerp. Vanwege de samenstelling, hoge opdikking en uitstekende stijfheid is het uitstekend geschikt voor vouwdozen en andere verpakkingstoepassingen.

Al ons materiaal is hierbij FSC gecertificeerd.


Uw vouwdoos op maat snel geleverd

Bestel uw vouwdozen op maat al vanaf 1000 stuks. Het grote voordeel van Kartonplus? Wij werken met veel voorraad waardoor wij korte levertijden kunnen garanderen van 5 tot 10 werkdagen. Vraag snel uw offerte aan of neem contact met ons op.

Hoe moet ik mijn design aanleveren?

Back To Top