Skip to content

Vouwkarton kopen

Wilt u vouwkarton kopen en bent u op zoek naar een perfecte verpakking  voor uw product? Of wilt u uw product nog aantrekkelijker maken door middel van een sleeve of blisterkaart? Het vouwkarton van Kartonplus kan u hierbij helpen! Wij hebben een breed assortiment en werken veel met voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren!

Wij weten, net als u, dat de uitstraling van het product mensen moet verleiden en overtuigen om over te gaan tot een aankoop. Door de bedrukking, vorm, grote en afwerking aan te passen aan uw wensen kunt u uw product UNIEK maken. Bij Kartonplus werken wij altijd met voedselveilige toners, hierdoor is ons vouwkarton 100% voedselveilig.

Soorten en mogelijkheden voor vouwkarton 

Ons vouwkarton is voor diverse producten en soorten in te zetten. Dit zijn vooral onderstaande typen vouwkarton die u kunt kopen. Staat het gewenste type vouwkarton er niet tussen? Neem dan vooral contact op, en informeer naar de mogelijkheden!

 • Autolockdoosjes, hierbij wordt de bodem automatisch uitgevouwen en vergrendeld.
 • Klepdoosjes, hierbij is zowel de onder- als de bovenkant voorzien van een klepsluiting.
 • Doosjes met eurohanger, hierbij is er de mogelijkheid om producten op te hangen.
 • Doosjes met Zweedse bodem, hierbij sluit de onderkant door vier flappen die in elkaar haken.
 • Displaydoos, dit is een doos waarin meerdere product verpakkingen kunnen worden verwerkt. Deze verpakkingsdozen kunnen wij voor u op maat maken voor de gewenste producten.
 • Sleeves, dit is een wikkel dat u over uw producten heen schuift. Bijvoorbeeld om het product te beschermen of voor de presentatie.
 • Blisterkaart, dit is een fullcolour bedrukte kaart van vouwkarton.

 

Alle doosjes, sleeves en blisterkaarten worden 4/0 bedrukt met een dispersielak voor bescherming. Wij kunnen hierbij producten op maat voor u realiseren. Bent u benieuwd naar de standaardformaten? Vraag altijd naar de mogelijkheden.

Uw vouwkarton kopen bij Kartonplus

Materiaal vouwkarton kopen

Bij Kartonplus vinden wij het belangrijk dat ons vouwkarton duurzaam is. Zodoende kopen wij ons karton FSC gecertificeerd in. Daarbovenop is ons karton 100% recyclebaar.  Bovendien maken wij gebruik van voedselveilige toners. Hierdoor komt het karton niet in aanmerking met chemicaliën en hebben wij minder CO2 uitstoot. Het vouwkarton is beschikbaar in verschillende materialen namelijk:

 • GC1, hierbij heeft u de keuze uit 220, 260 en 300 grams vouwkarton
 • GC2, hierbij heeft u de keuze uit 220, 260 en 300 grams vouwkarton
 • PaperWise, dit is karton dat is gemaakt van landbouwafval (te recyclen via de groenbak!)
 • Korsnas, dit is een witbruin karton, waarbij de binnenkant bruin is en de buitenkant wit. Op de witte buitenkant bedrukken wij uw ontwerp.

Hoe moet ik mijn design aanleveren?

Back To Top