Skip to content

Webshop dozen en andere verpakkingen voor producten

Webshop dozen worden steeds vaker gezien als het visitekaartje van uw bedrijf. De dozen zijn tenslotte het eerst wat uw klanten zien na een bestelling in uw webshop. Door deze dozen fullcolour te laten bedrukken weet u klant dat deze dozen afkomstig zijn van uw bedrijf of webshop. Een bedrukte doos geeft uitstraling en realiseert een goede eerste indruk bij de ontvanger. Het is uiteindelijk een verlengstuk van uw bedrijf en dus het eerste visitekaartje.  Daarnaast straalt webshop doosjes laten bedrukken een vorm van professionaliteit uit. Uiteindelijk laat u zien dat u uw producten serieus neemt.

Welke doosjes bieden wij nog meer aan?

  • Luxe doosjes in diverse formaten en mogelijkheden;
  • Gondeldoosjes;
  • Brievenbusdoosjes (A6 + A5);
  • Schuifdoosjes;
  • Productverpakkingen (eventueel met eurolock);
  • Geschenkdoosjes;
  • Luxe flesverpakkingen;
  • Verpakkingen voor mokken of blikjes.

Staan uw webshop dozen hier niet tussen? Vraag naar de overige mogelijkheden

Webshop dozen laten bedrukken bij Kartonplus

Wanneer u kiest voor een doosje bedrukken bij Kartonplus, kiest u voor kwaliteit. Door ons geavanceerde machinepark kunnen wij u een totaalpakket aanbieden met een korte levertijd en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij drukken alle doosjes op vouwkarton. Hierbij heeft u als klant de keuze tussen diverse materiaalsoorten.  U kunt kiezen uit print op wit of kraftkarton.  Bedrukte doosjes leveren wij plano aan. Dit houdt in dat ze uitgesneden, gestanst, gerild en geplakt zijn.

Wat is goed om te weten?

Wij werken uitsluitend met vouwkarton. Vouwkarton bevat ideaal eigenschappen die nodig zijn voor een perfecte verpakking. Het is flexibel en stevig. Daarbij is het zeer geschikt voor verschillende toepassingen zoals een doosje, maar ook voor een sleeve of blisterkaart. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Levertijden?

Onze levertijden zijn kort. Wij werken vaak met levertijden tussen de vijf tot tien werkdagen.

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Back To Top