Skip to content

Goedkope vouwdozen

Bent u opzoek naar goedkope vouwdozen die ook nog eens duurzaam zijn? Dan bij ons aan het juiste adres! Wij bedrukken veel verschillende formaten vouwdozen. Variërend van 1000 tot 100.000 stuks. Door ons geavanceerde machinepark kunnen wij snel leveren en zijn wij van niemand afhankelijk! Hierdoor kunnen wij ook een goedkopere prijs hanteren. Daarbij hebben wij een uitstekende samenwerking met Labelplus waardoor wij naast de doosjes ook uw etiketten kunnen verzorgen.

Welke type doosjes?

Bij Kartonplus maken we gebruik van verschillende soorten doosjes. Zodoende kunnen we elke klant precies op maat bedienen en iedereen van elk gemak voorzien. Bij de start van een nieuw of bestaand vouwdoosje wilt u natuurlijk graag weten hoe de doosjes eruit gaan zien. Wij bieden u de mogelijkheid om bij start een compleet en bedrukt proefmodel te realiseren. Hieronder zijn de mogelijkheden te vinden die wij jou bieden:

Autolock doosjes zijn doosjes waar de bodem automatisch wordt uitgevouwen en vergrendeld. Hierdoor wordt een stevige bodem gecreëerd en zijn ze zelfs geschikt voor zware producten. De vorm van een autolock doos is altijd vierkant of rechthoekig.

Naast autolock doosjes zijn er ook klepdoosjes hierbij is de bovenkant en onderkant voorzien van een klepsluiting. Bovendien hebben wij ook nog de Zweedse bodem of andere mogelijkheden. Onder het kopje vouwdozen is hier meer over te vinden.

Goedkope vouwdozen nodig? Wij bieden u de oplossing!

Duurzame goedkope vouwdozen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Kartonplus. We zijn namelijk FSC gecertificeerd. Tevens is er de mogelijkheid doosjes te laten bedrukken van landbouwafval. Dit materiaal wordt ook wel PaperWise genoemd. Wilt u dus echt een duurzame keuze? Kies dan voor dit materiaal!

Wij produceren onze doosjes met een digitale machine. Deze Xeikon produceert direct vanaf de rol, waardoor er weinig afval is. Onze digitale machine maakt hierbij gebruik van voedselveilige toners en heeft geen extra toevoegingen van chemicaliën nodig. Bij het bedrukken van veel verschillende ontwerpen is het mogelijk snel hierin te reageren door het digitaal drukken. Hierdoor komt u niet in één keer voor financiële verrassingen te staan. Daarbij biedt het de mogelijkheid om naar de toekomst toe continu de bedrukking weer aan te passen. Hierdoor bent u verzekerd van actuele vouwdozen!

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Back To Top