Skip to content

Vouwdozen

Vanuit Kartonplus bedrukken wij diverse soorten vouwdozen. Welke doosjes produceren wij? 


Daarbij kunnen wij de doosjes ook volledig op maat realiseren. Alle doosjes kunnen wij fullcolour bedrukken, stansen en plakken. U krijgt een compleet product. 

Overige verpakkingen:

  • Sleeves
  • Brievenbusdozen in verschillende formaten
  • Bierverpakkingen
  • Bekerhouders
  • Gondeldoos
  • Hangtags
  • Blisterkaarten / kopkaarten
  • Tafelstaanders
  • Bedrukte flessenhangers

Staat uw gewenste verpakking of vouwdoos hier niet tussen? Vraag altijd naar de mogelijkheden!

Vouwdozen bij Kartonplus kopen?

Doosjes van Kartonplus

Op zoek naar doosjes op maat? Om uw producten met een bedrukte verpakking te presenteren? Kies dan voor fullcolour bedrukte doosjes op maat van Kartonplus! Als productiebedrijf kunnen wij u vele soorten en maten aanbieden. Naast de traditionele autolock doos is de meest makkelijke en voordeligste doos een klepdoos. De klepdoos kan hierbij in verschillende onderkanten worden gerealiseerd. Denk hierbij aan een Zweedse bodem of een klep bodem. Naast doosjes op maat hebben wij ook standaardformaten liggen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag het eens op!

Wanneer u kiest voor voor onze doosjes of verpakkingen, gaat u uw producten verpakken in flexibel en stevig materiaal. Wij bieden u als klant diverse materiaalsoorten aan. Denk hierbij aan een GC1 of bijvoorbeeld een kraftkarton. Wij werken hierbij vooral met Incada Silk. Dit materiaal is bedoeld voor kwalitatief hoogstaande verpakkingen. Naast het Incada Silk (wit-wit karton) beschikken wij ook over diverse kraft soorten. Denk hierbij aan PaperWise, Korsnas en Kraftpak. Wij bedrukken alle doosjes vanaf 500 stuks. Tijdens iedere productie voegen wij op de bedrukking een dispersielak toe. Deze lak beschermt het gehele oppervlak en zorgt voor een luxe uitstraling. Vanuit Kartonplus werken wij met verschillende grammage ’s en kunnen wij u veel bieden.

Heeft u nog een andere vraag of bent u gewoon benieuwd naar andere mogelijkheden? 

We luisteren naar uw vraag en zoeken samen het beste antwoord. Bij Kartonplus helpen we u graag!


Drukkerij van bedrukte vouwdozen & verpakkingen

Wij zijn uw drukkerij als het om bedrukte vouwdozen gaat. We zijn gevestigd in Enschede en hebben alle machines in eigen huis. Hierdoor kunnen wij korte levertijden voor u als klant realiseren. Denk hierbij aan levertijden van vijf tot tien werkdagen.

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Back To Top