Ga naar hoofdinhoud

Vouwdozen

Vanuit Kartonplus bedrukken wij diverse soorten vouwdozen. Welke doosjes produceren wij? 


Daarbij kunnen wij ook dozen volledig op maat realiseren.

  • Overige verpakkingen:
  • Sleeves
  • Brievenbusdozen in verschillende formaten
  • Bierverpakking(en)
  • Gondeldoos
  • Hangtags
  • Blisterkaarten
  • Bedrukte flessenhangers

Staat uw gewenste vouwdoos hier niet tussen? Vraag altijd naar de mogelijkheden!

Vouwdozen bij Kartonplus kopen?

Doosjes van Kartonplus

Op zoek naar doosjes op maat? Om uw producten met een gepersonaliseerde verpakking te presenteren? Kies dan voor fullcolour bedrukte doosjes op maat van Kartonplus! Naast doosjes op maat hebben wij ook standaardformaten liggen. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Vraag het eens op!

Wanneer u kiest voor beide opties gaat u uw producten verpakken in flexibel en stevig materiaal. Wij bieden u als klant hierbij diverse materiaalsoorten aan. Denk hierbij aan een GC1 of bijvoorbeeld een kraftkarton. Wij werken hierbij vooral met Incada Silk. Dit materiaal is vooral bedoeld voor kwalitatief hoogstaande verpakkingen. Naast het Incada Silk (wit-wit karton) beschikken wij ook over diverse kraft soorten. Denk hierbij aan  PaperWise en een Korsnas. PaperWise is een vrij nieuwe kartonsoort. Het wordt gemaakt van stengels en bladeren die overblijven na de oogst. Het is een bruine kartonsoort van binnen en buiten. Daarnaast beschikken wij over Korsnas. De buitenkant is hierbij wit en daar kan op gedrukt worden. De binnenkant is hierbij bruin. Korsnas heeft een uitstekende bedrukbaarheid en is door zijn stijfheid geschikt voor diverse vouwdozen.

Wij bedrukken alle doosjes vanaf 500 stuks. Tijdens iedere productie voegen wij op de bedrukking een dispersielak toe. Deze lak beschermt het gehele oppervlak en zorgt voor een luxe uitstraling. Let op dat de vouwdozen daarna niet meer te bedrukken of te bestempelen is.

Heeft u nog een andere vraag of bent u gewoon benieuwd naar andere mogelijkheden? 

We luisteren naar uw vraag en zoeken samen het beste antwoord. Bij Kartonplus helpen we u graag!


Drukkerij van bedrukte vouwdozen

Wij zijn uw drukkerij als het om bedrukte vouwdozen gaat. We zijn gevestigd in Enschede en hebben alle machines in eigen huis. Hierdoor kunnen wij korte levertijden voor u als klant realiseren. Denk hierbij aan levertijden van vijf tot tien werkdagen.

Hoe moet ik mijn ontwerp aanleveren?

Back To Top