Skip to content

Karton bedrukken bij Kartonplus

Als Kartonplus bieden wij veel mogelijkheden op het gebied van karton bedrukken.

Als u producten presenteert dan wilt u natuurlijk opvallen. Een doosje van massief karton is zodoende een aanrader! Massief karton wordt ook wel vouwkarton genoemd. Dit kartontype is flexibel en kan tegen een stootje. Hierdoor kent het uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Wij bieden voor al deze mogelijkheden een oplossing. Alle verpakkingen van vouwkarton worden geheel naar wens bedrukt. Indien u liever kiest voor twee in plaats van vier kleuren is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor de veredeling van de verpakkingen maken wij gebruik van een dispersielak op waterbasis. Deze lak beschermt en geeft een mooie uitstraling.

Massief karton bedrukken en onze mogelijkheden

Vouwkarton is zeer geschikt voor het verpakken van lichtgewicht producten. Naast de traditionele vouwdozen bedrukken kunnen wij ook:

  • Sleeves
  • Blisterkaarten
  • Brievenbusdozen (A5 & A6)
  • Bonbondozen
  • Hangtags
  • Schapkaarten
  • Tafelstaanders

Prachtig full colour bedrukt. Kartonplus biedt verpakkingen op maat aan vanaf kleine (500) tot grote (200.000) oplages. Laat uw karton bedrukken met uw eigen ontwerp. Wij bieden hierbij de mogelijkheid om uw verpakking te personaliseren en diverse bedrukkingen te realiseren op hetzelfde formaat.

Materiaal & Proefmodellen

De verpakkingen van Kartonplus worden gedrukt op hoogwaardig vouwkarton (GC1). Hierdoor willen we ervoor zorgen dat de vouwdozen en verpakkingen een luxe uitstraling hebben. Daarnaast geven ze een meerwaarde aan uw product en organisatie. Ons vouwkarton varieert van 200- tot 300 grams karton. Naast dit materiaal beschikken wij ook over diverse kraft soorten. Tevens hebben wij karton van landbouwafval. Bij de start van een nieuw product wilt u graag weten hoe de verpakkingen er uit gaan zien. Wij bieden u de mogelijkheid om een compleet en bedrukt proefmodel op te vragen. Hierdoor bent u verzekerd dat de maten kloppen. Bovendien kunt u overtuigd raken van onze drukkwaliteit en ons materiaal. Benieuwd naar deze mogelijkheid? Neem snel contact op.

Uw Kartondrukkerij

Als familie bedrijf zijn wij gevestigd in Enschede. Ons machinepark bestaat uit een digitale machine en een stans- en vouwplakmachine. Hierdoor zijn we van niemand afhankelijk en kunnen we snel schakelen.

Laat uw massief karton bedrukken bij Kartonplus!

Back To Top