Skip to content

Vouwdozen kopen

Wilt u graag vouwdozen kopen voor uw product(en)? Dan zit u bij Kartonplus zeker goed!  Wij zijn specialist in het verwerken en bedrukken van vouwkarton tot duurzame verpakkingen. Wij verzekeren u van korte levertijden en geen vaste kosten per drukopdracht. U kunt de vouwdozen op maat al kopen vanaf een oplage van 500 stuks.

Uw perfecte vouwdozen bij Kartonplus kopen

Bij Kartonplus kunt u zelf de keuze maken welk type vouwdoos u wilt kopen. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

  • Klepdoosjes

Bij klepdoosjes is zowel de boven- als onderkant voorzien van een klepsluiting.

  • Autolock doosjes

Bij een autolock doosje wordt de bodem automatisch uitgevouwen en vergrendeld. Deze vouwdozen hebben een stevige bodem en zijn daarom ook geschikt voor zwaardere producten.

  • Klepdoosjes met Zweedse bodem

Een vouwdoos met Zweedse bodem kunt u eenvoudig zelf in elkaar vouwen. Het heeft vier flappen die in elkaar haken en de bovenkant heeft een klepsluiting. Ideaal voor kleinere producten. Ook in deze variant vouwdoos kunnen zwaardere producten worden verpakt.

Wilt u de verschillende opties bespreken met ons of staan uw dozen hier niet tussen? Aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden!

Een luxe uitstraling

Omdat we bij Kartonplus de vouwdozen fullcolour bedrukken krijgt de verpakking een luxe en nette uitstraling. Over het vouwkarton doen we een dispersielak naar wens. U kunt zelf kiezen of dit een matte of glans lak moet zijn. Het voordeel van deze lak is dat het uw product beschermt. Ook geeft het een extra uitstraling aan uw verpakking.

Bij Kartonplus koopt u vouwdozen volledig naar eigen wens.  Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de kleuren, afmetingen, de bedrukkingen en het materiaal door te geven!

Het voordeel van vouwdozen kopen bij Kartonplus

Bij Kartonplus vinden wij duurzaamheid erg belangrijk en staat de klant centraal. Wij drukken digitaal, waardoor u geen extra kosten heeft als u verschillende bedrukkingen wilt toepassen op het vouwdoosje. Daarnaast gaat het aanpassen van artwork in de toekomst ook niet leiden tot extra kosten voor u als klant. Hierdoor heeft u ten alle tijden actuele verpakkingen voor uw product(en) die geheel aansluiten op al uw wensen. Bovendien heeft u dus niet veel opslag nodig en bent u verzekerd van zeer korte levertijden. Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Hoe moet ik mijn artwork voor de vouwdozen aanleveren?

Back To Top